Μικρή απόδραση στο μαγευτικό Ναύπλιο

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τα πόδια στο Ναύπλιο, εκτός απο βόλτα στα γραφικά σοκάκια του:

Ο γύρος της Αρβανιτιάς

Μετά τις κραιπάλες στα γραφικά ταβερνάκια και τον καφέ με θέα το Μπούρτζι, ήρθε η ώρα για αναζωογόνηση (σώματος και πνεύματος). Φορέστε τα χαμηλοτάκουνα σας (τα κορίτσια) ή τα αθλητικά σας (προτείνεται) και ξεκινάμε.

Ψαρομαχαλάς

Αν είσαι λάτρης της φωτογραφίας, τότε εδώ θα βρεις πολύ «υλικό». Πολλά από τα σπίτια έχουν μικρές πόρτες και παράθυρα και τα περισσότερα χρονολογούνται από την Τουρκοκρατία. Ο Ψαρομαχαλάς ίσως είναι η πιο παλιά συνοικία της κάτω πόλης του Ναυπλίου.

Ο Φάρος του Ναυπλίου

Περπατώντας ως το τέλος της Ακτής Μιαούλη, θα συναντήσεις τον φάρο του Ναυπλίου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον προσέξεις. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μέρη της πόλης και ίσως, το πιο πολυσύχναστο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αρβανιτιά - Καραθώνα

Μήπως το ψαράκι στην παραλία σου έπεσε βαρύ; Υπάρχει λύση οικονομική και συνάμα διασκεδαστική. Με την κατάλληλη περιβολή (ενδυμασία) και με αφετηρία την πλατεία στην πλαζ της Αρβανιτιάς πέφτει το σημαιάκι. Προορισμός σου στα αριστερά η παραλία της Καραθώνας σε μια απόσταση 3 χλμ περίπου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ http://www.discovernafplio.gr/?locale=el και εδώ https://www.facebook.com/discovernafplio/?fref=ts