Αντέγραψε τα θετικά στοιχεία του!

Η Beyonce έχει τραγουδήσει σχετικά με το τι θα έκανε εάν ήταν αγόρι για μια μέρα, και τι θα άλλαζε. Αλήθεια τελικά μήπως υπάρχουν κάποια προτερήματα στην αντρική συμπεριφορά που θα μας κάνουν καλό εάν τα υιοθετήσουμε και εμείς οι γυναίκες;

Μπορεί να λέγεται πως τα δύο φύλλα είμαστε απο διαφορετικούς πλανήτες όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακό να μάθουμε κάτι απο τους μακρινούς αυτούς κατοίκους!

Μην ψάχνετε ψύλλους στα άχυρα: Οι γυναίκες τείνουμε να υπεραναλύουμε τα πάντα, να κάνουμε υποθέσεις για το τι μπορεί να έχει γίνει ή τι θα γίνει. Κοινώς είμαστε καλές στο να ψάχνουμε φωτιά εκεί που δεν υπάρχει καν καπνός.

Do it like a man: Οι άντρες δεν αναλώνονται σε υποθέσεις, προτιμούν να έχει υπάρξει ένδειξη και απόδειξη για να αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους.

Αγαπήστε τον εαυτό σας: Συνήθως οι γυναίκες αφήνουμε σε δεύτερο ρόλο τις ανάγκες μας. Προσπαθούμε να είμαστε καλές στη δουλειά μας, στα παιδιά μας στα συζυγικά μας ζητήματα, δεν κάνουμε όμως το ίδιο με τον εαυτό μας. Η κατάληξη είναι να πνιγόμαστε απο τις υποχρεώσεις και να μην λειτουργούμε τελικά σε κανένα επίπεδο.

O προσωπικό σας χρόνος: Ένας άντρας ακόμα και μετά το γάμο δεν θα παραμελήσει τα χόμπι του. Θα πάει το γυμναστήριο του, θα πάει να παίξει 5Χ5 με τους κολλητούς, θα πάει για football night. Αυτή είναι η διέξοδος του και ο τρόπος εκτόνωσης του που μετά τον κάνει να λειτουργεί καλύτερα με το περιβάλλον του. Και αυτό είναι αλήθεια.

Φρένο στην γκρίνια: Είναι και αυτό στο DNA των περισσότερων γυναικών. Πολλά λόγια, πολλοί δυσάρεστοι ήχοι, εντάσεις και δυσάρεστο κλίμα σε κλίμακα κρεσέντο. Αποτέλεσμα και να έχουμε δίκιο το χάνουμε λόγω… ηχορύπανσης.

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν: Λίγα λόγια και καλά, αυτό ακολουθούν οι άντρες. Σκεφτείτε λέξεις κλειδιά, κρατήστε χαμηλούς τόνους και λύστε το πρόβλημα πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα.

Ετικέτες Άντρες Dos and Don'ts