3 φυσικοί τρόποι για να λευκάνεις τα δόντια σου

Η αλήθεια είναι πως η λεύκανση στον οδοντίατρο, μπορεί να μην είναι επώδυνη διαδικασία, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα οικονομική. Επίσης, μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στα δόντια. Από την άλλη όμως, ποιος δεν θέλει λευκά δόντια και λαμπερό χαμόγελο; 
Συνδυάζοντας αυτά τα δεδομένα σου βρήκαμε τρεις εύκολους και γρήγορους τρόπους για πιο λευκά δόντια με φυσικό τρόπο, στο σπίτι.

1. Με φράουλες
Η βιταμίνη C που περιέχουν οι φράουλες βοηθά στη λεύκανση των δοντιών. 
Πώς να το κάνεις: Πολτοποιείς μερικές φράουλες. Παίρνεις μία γενναιόδωρη ποσότητα από το μίγμα που θα προκύψει, την απλώνεις στην οδοντόβουρτσα και βουρτσίζεις τα δόντια σου κανονικά. Το αφήνεις για 3 με 4 λεπτά ακόμα και στην συνέχεια βουρτσίζεις τα δόντια σου με οδοντόκρεμα και ξεπλένεις με νερό.

2. Με μαγειρική σόδα + λεμόνι
Σε ένα μπολ, ανακατεύεις ένα κ.γ. μαγειρική σόδα και λίγο στυμμένο χυμό από λεμόνι, μέχρι να αποκτήσουν μια παχύρρευστη υφή. Στην συνέχεια, χρησιμοποιώντας την οδοντόβουρτσα σου, απλώνεις το μείγμα στα δόντια σου και το αφήνεις για 45 δευτερόλεπτα. Ξεπλένεις καλά.

3. Ενεργός άνθρακας
Εντάξει μπορεί να σου ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά η αλήθεια είναι πως μπορεί να αφαιρέσει τα μαύρα στίγματα από τα δόντια και να τα κάνει πιο λευκά. 
Πώς να το κάνεις: Σπας μια κάψουλα ενεργού άνθρακα, βάζεις το περιεχόμενο της στην οδοντόβουρτσα και βουρτσίζεις τα δόντια σου σχολαστικά. Το αφήνεις για 2 με 3 λεπτά και ξεπλένεις καλά.

Για καλύτερα αποτελέσματα μία επίσκεψη στον οδοντίατρο θα σας λύσει τα χέρια. Για όσες μένετε Θεσσαλονίκη σας προτείνω αυτον http://dentaloniki.gr/

Ετικέτες Δόντια Λεύκανση