Άνοιξη 2016 - Collection Ralph Lauren

Ο Ralph Lauren είναι ένας κορυφαίος σχεδιαστής μόδας που κάθε φορά μας συναρπάζει με τις μοναδικές του δημιουργίες. Ίσως να μην μπορείς να αγοράσεις τα δικά του αυθεντικά σχέδια καθώς οι τιμές δεν είναι πολύ προσιτές αλλά σίγουρα τα σχέδια του σε καθοδηγούν για να είσαι κι εσύ μέσα στη μόδα. Δες, λοιπόν, τι έχει να μας προτείνει για την άνοιξη του 2016.

Χρώματα και Ρούχα

Ο Ralph Lauren προτείνει για φέτος χρώματα όπως το μπλε και το άσπρο σε διάφορα είδη ρούχων, όπως άνετες φούστες, ολόσωμες φόρμες, σακάκια καθώς και φαρδιά παντελόνια μέχρι το γόνατο. Επίσης, συνδυάζει τα δύο αυτά χρώματα με μια γκάμα άλλων έντονων χρωμάτων που σου θυμίζουν τη σημαία της Αμερικής.

 

Φαρδιά παντελόνια και φορέματα

Η συλλογή του φαίνεται να απευθύνεται σε όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα καθώς επικρατεί το μπλε με το άσπρο σε πολλά από τα ρούχα του. Φέτος δείχνει πόσο καινοτόμος αλλά και πόσο μοντέρνος είναι καθώς στα φαρδιά παντελόνια μπορείς να διακρίνεις την εικόνα ενός ιστιοφόρου, και από την άλλη σε κάθε λευκό φόρεμα και παντελόνι προσθέτει μια μεγάλη “πιτσιλιά” κόκκινου ή μπλε χρώματος.

 

Αξεσουάρ Ralph Lauren

Ένα ακόμη στοιχείο που χαρακτηρίζει την ανοιξιάτικη κολεξιόν του Ralph Lauren είναι τα αξεσουάρ που χρησιμοποιεί. Από ναυτικά καπέλα και ψάθινες τσάντες μέχρι πλατφόρμες με φελλό.